Aktiviteter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sommar 20/5-10/7

Fiske

Du kommer att kunna fiska längs älven eller se andra fånga en harr eller en lax. Det finns också guide med båt tillgänglig. Kontakta oss för mer information och bokning.
Du kan njuta av en “fika” (kaffe med mellanmål) under fisket. Mot slutet av dagen satte de borden till middag på den byggda campingplatsen med midnattssol. Du kommer att lära dig hur du rensar din fisk och hur du tillagar den.
Du kan hitta olika typer av fisk som öring, harr och naturligtvis den unika laxen.

Vandring & BBQ

Vi tar dig till Mukkama och presenterar dig för kulturen, maten och naturen där du kommer att uppleva dem alla tillsammans. Glöm inte att ta din kamera för att dokumentera dina upplevelser.

Vildmarksresa

Vi följer skogsvägarna där du får uppleva naturen runt Männikkö. Under turnén berättar guiden om ekologin, djurlivet i området och den unika naturen, du kan hitta säsongsbetonade vilda bär, svamp etc.

Höst 1/9-30/10

Fiske 

Du kommer att kunna fiska längs älven eller se andra fånga en harr eller en lax. Det finns också guide med båt tillgänglig. Kontakta oss för mer information och bokning.

Du kan njuta av en “fika” (kaffe med mellanmål) under fisket. Mot slutet av dagen satte de borden till middag på den byggda campingplatsen med midnattssol. Du kommer att lära dig hur du sköljer din fisk och hur du lagar den ordentligt. Förhoppningsvis lagar du fisken från dagens fångst.

Jaktäventyr

Vi kan erbjuda dig förstklassig jakt på både älg, skogsfågel och mer. Locka på älg är ett mycket effektivt och spännande sätt att jaga eller bara få se älgtjur på väldigt nära håll.

Vi erbjuder också jakt på skogsfågel under höst och vinter.

Safari

Detta kräver att vi är tysta utanför safaribilen.

Under safari har vi möjlighet att se älgar, rävar, skogsfågel, harar och med tur björn. Vi kommer att stanna i vildmarken och antingen ta en promenad eller sitta vid eld och lyssna efter fågel- och djurliv. I slutet av september och början av oktober lockar vi på älg.

Vandring

Vi tar dig ut i naturen och förklarar kulturen, naturen där du kommer att uppleva dem alla tillsammans med lite mat. Glöm inte att ta din kamera för att dokumentera dina upplevelser och äventyr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vinter 20/11-30/4

Snöskoteråkning 

Följ med på en snöskotertur i vildmarken, njut av trevlig måltid och kanske träffar vi på någon av naturens innevånare. Vi kan ha tur att se älgar, skogsfågel, renar och vit hare.

Skidåkning

Längdskidåkning är ett traditionellt transportmedel i vinterland.
För dig som inte är van ger vi teori och övning i längdskidåkning, ta en fantastisk tur på egen hand genom fantastiskt snöland.
Ta en rundtur på egen hand eller med guide. Vår guide kommer att förklara naturen, förklara de olika djurspåren.

Hundspann

En verkligt trevlig upplevelse för dig som älskar hundar och naturäventyr.
Upplev hur det är att åka hundspann i skog och på snö tillsammans med fantastiska hundar.

Isfiske

I slutet av vintern och under våren rekommenderar vi en spännande upplevelse av isfiske över en frusen flod / sjö. Du får vägledning för att hitta det bästa stället och förhoppningsvis fånga en öring. Under fisketuren får du fin utsikt över arktisk natur med varm dryck.

Spark

Du får en upplevelse av att resa på is och snö med vår traditionella utrustning, Sparken. Och varför inte ge en trevlig åktur till någon tillsammans med dig.

Snöpromenad

Utforska och njut av den unika naturen i svenska Lappland på en snöskovandring. Du lär dig hur du går på djup snö. Ta en rundtur på egen hand eller med guide.

Translate »